top of page

voorgerecht

steak tartaar | gefrituurde eidooier | ingelegde groenten | pijnboompitten | truffelmayonaise 

of 

ceviche van zeebaars | avocadocrème | sesam kletskop | zoetzure radijs | gembermayonaise 

 

bouillon

ossenstaart bouillon | garnituur van ossenstaart | fijne groenten | espuma van cognac 

of 

langoustine bouillon | rivierkreeftjes | venkel | schuim van venkel 

 

tussengerecht

heilbot | pompoen risotto | cashewnoten | 

saffraansaus 

of 

kalfssukade | pompoenrisotto | oesterzwam | kalfsjus 

 

hoofdgerecht

tournedos | aardappeltruffel taartje | pastinaak | rode portjus 

of 

kabeljauwfilet | brandade | spruitencompote | amandelsaus  

 

dessert

mini omelette sibérienne | mango & passievrucht | chocolade | crumble 

of 

kaasplank | 4 soorten | gedroogde druiven | 

walnoten | confituur | kletzenbrood

culinair diner €55,-

(keuze vooraf kenbaar maken)) 

amuse 

krokant van pancetta, eendenlevermousse, cranberrycompote

 

brood met dips truffelboter & rilette 

 

voorgerecht

konijnrouleau | knolselderij salade | 

aardappelkaantjes | beukenwam | 

vadouvan mayonaise  

 

bouillon

wildbouillon | draadjesvlees | groenten garnituur | espuma 

 

tussengerecht

wildzwijnhaas | hutspot | gefrituurde ui | 

mosterdjus 

 

hoofdgerecht

duo van hert | sukade & filet | kastanje mousseline | witlof | shiitake | 

bospaddenstoelenjus

 

dessert

chocolade panna cotta | brownie | 

chocolade aarde | hazelnootpraline | 

hazelnootijs

 

friandise voor bij de koffie 

wild menu €55,-

parelhoen en seizoens stoof.JPG
bottom of page