top of page

Alweer bijna 2 jaar is Hotel Restaurant BAL in Echteld geopend. Na een periode van grondige renovatie zijn we lekker aan het bikkelen om er het gezelligste restaurant van de Betuwe van te maken. Onze ideeën zijn nog lang niet op en de vernieuwingen en uitbreidingen zijn dus ook nog lang niet klaar en daar hebben we jou bij nodig. Samen kunnen we alles maken!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige team? Lucky you, dat kan! Om ons team te komen versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers, die stressbestendig zijn, graag werken in een mix van jong en ervaren en wel van een uitdaging houden.

Wordt jij hier nou heel warm van?

Neem dan contact op via personeelszaken@hotelrestaurantbal.nl

of bel Annemarie Huibers 06 59808098

FAVORI-BALEchteld-Beeldbanknovember2022-116.JPG

eerste MEDEWERKER BEDIENING

 

- parttime/fulltime beide mogelijk -

Wat ga je doen?

Je start je dag met een kop koffie en kijkt naar de bijzonderheden van de dag; Samen met je team ga je de taken verdelen waardoor de samenwerking vlekkeloos verloopt en jullie samen voor het beste resultaat gaan: tevreden gasten!

Wie ben jij?

• Je speelt snel en vriendelijk in op de behoeftes van de gast

• Je doet wat je belooft. Afspraak is afspraak is jouw motto

• Weet wat de gast wil. Jij leeft je in en hoort wat iemand echt vraagt

• Jij hebt een enthousiaste en proactieve houding

• Je hebt oog voor detail en kwaliteit

• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de bediening

• Je bent een kei in het begeleiden en opleiden van jouw team

• Je bent communicatief sterk

• Je hebt kennis van wijnen en wijn-spijscombinaties

• Geen 9-5 mentaliteit

​Wat bieden wij?​

• Een leerzame en uitdagende functie

• Een goed salaris die afhankelijk is van je ervaring

• Een enthousiast en divers team

• De vrijheid om jouw creativiteit en ideeën tot leven te laten komen

• Een informele en open sfeer

 

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw cv naar personeelszaken@hotelrestaurantbal.nl. Heb je nog vragen? Bel dan: 0344 643270 en vraag naar Annemarie Huibers.

bottom of page