top of page

Moederdag
brunchbox

Op zoek naar de perfecte manier om mama, oma of de moederfiguur in je leven te verwennen op Moederdag? Zoek niet verder! Met onze Brunchbox is het zo gepiept om haar in de watten te leggen. Deze smakelijke box zit boordevol lekkernijen, genoeg voor twee personen om samen van te genieten.

2ecc3d7e-8cc8-4b74-a668-21faef5642a8.JPG

MOEDERDAG

BRUNCHBOX
voor 2 personen

€39.50

c4eca23c-c0dd-411f-94d0-5e1a72e309b7.JPG

inhoud box 

Wat staat er allemaal op het menu? We beginnen met een sprankelende start met een flesje Cava, gevolgd door knapperige croissants en stokbrood. Een gekookt ei, een smakelijke aspergesoep, en bolletjes. En laten we de eiersalade met truffel niet vergeten - een ware traktatie.

Maar we zijn nog niet klaar. Onze Brunchbox bevat ook een hartige quiche, verrukkelijke serranoham, romige brie, ambachtelijke boerenham en kaas. En voor de zoetekauwen hebben we een verfrissend sapje, hangop met honing en aardbeien, een heerlijk appelkruimeltaartje, en kleine lekkernijen om de maaltijd perfect af te sluiten, inclusief een verrukkelijke chocolademousse.

Al dit lekkers, verpakt in één handige box, voor slechts €39,50. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu, laat het op zaterdag 11 mei bezorgen of haal het af en maak Moederdag onvergetelijk!

Helaas kan deze box niet aangepast worden aan dieetwensen.

bottom of page