top of page
Restaurant BAL in Echteld Wie zijn wij.

Wie zijn wij?

Op 3 januari 2022 is de sleutel van het voormalige hotel-restaurant van Balveren in Echteld overgedragen aan ons. Coen en Hannah Speksnijder en de broer van laatstgenoemde, Hemmy de Heus.

Wij zijn de huidige eigenaren van partyrestaurant de Duikenburg in hetzelfde dorp. Zowel het type bedrijf als de mate van gastvrijheid van restaurant de Duikenburg en van hotel-restaurant BAL sluiten goed op elkaar aan. Speksnijder: "We zien de overname als een verlengstuk van de Duikenburg. De vele bruiloftsgasten en vergadergasten die wij mogen ontvangen kunnen nu aan het einde van de straat blijven slapen. Ook mist het dorp al jaren een goed

à-la-carte restaurant om te lunchen en te dineren. Door dit te realiseren kunnen we ook de vele toeristische bezoekers die ieder jaar afreizen naar de Betuwe verwelkomen."

 

Bij een nieuw concept past ook een nieuwe naam met een knipoog naar de historische naam. De huisstijl en de naam worden aangepast naar hotel-restaurant BAL, "zodat we het echt opnieuw op de kaart kunnen gaan zetten."

FAVORI, Coen Hannah Hemmy
Eigenaren hotel Restaurant  BAL in Echteld
bottom of page