top of page
FAVORI-BeeldbankBALjuni14.JPG
FAVORI-BAL-Vacatures3.JPG

Sinds een jaar is Hotel Restaurant BAL in Echteld geopend. Na een periode van grondige renovatie zijn we lekker aan het bikkelen om er het gezelligste restaurant van de Betuwe van te maken. Onze ideeën zijn nog lang niet op en de vernieuwingen en uitbreidingen zijn dus ook nog lang niet klaar en daar hebben we jou bij nodig. Samen kunnen we alles maken! 

 

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige team? Lucky you, dat kan! Om ons team te komen versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers, die stressbestendig zijn, graag werken in een mix van jong en ervaren en wel van een uitdaging houden. 

Wordt jij hier nou heel warm van?

Neem dan contact op via annemarie@hotelrestaurantbal.nl

of bel Annemarie Huibers 06 11897895

ONTBIJTKOK

Ben jij met de ochtendgloren op je best? Shine je harder dan de opkomende zon? En ben je op korte termijn beschikbaar om met deze mix van happy-ingrediënten ons keuken team te komen versterken? Partime of fulltime, het is beide mogelijk. Werkdagen van 6 uur 'ochtends tot 14.00 uur in de middag. We zijn een kleinschalig hotel dus naast ontbijtjes maken en serveren mag je de gasten ook uitchecken. 

Wie ben jij: 

 Wij zijn op zoek naar een ontbijtkampioen die bomvol creatieve energie zit en gemotiveerd is samen met het team voor een goed draaiende keuken te zorgen. Daarnaast betekent gastvrijheid voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gastend (ook de gasten met een ochtendhumeur) met een glimlach naar huis gaan.

 • Je bent flexibel inzetbaar, ook op zaterdag                       (Hoera, op zondag ben je altijd vrij!)

 • Je bent kwaliteit- en gastgericht

Wat bieden wij?

Allereerst, een goed salaris. Daarnaast kun jij je ontwikkelen in deze veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende hotel en restaurant met innovatie als drijfveer. Daarnaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden en omdat ondernemen in ons DNA zit liggen er genoeg kansen, deze hoef je alleen nog maar te pakken.

De baan:

 • ·     Je maakt zelfstandig de ontbijtjes

 • ·     Je maakt bestellingen op aanvraag gereed. Ideaal voor de ultieme gastbeleving.

 • ·     Je treft voorbereidingen voor de collega’s die na jouw starten. Niet alleen de gasten zijn dus blij met jou, maar ook je collega’s. 

 • ·     Je houdt de voorraad goed bij. Zo kunnen jij en jouw collega’s altijd met verse producten werken.

 • ·     Met jouw persoonlijkheid en voorkomen geef je gasten een welkom gevoel en verras je ze met je service op maat.

 • ·     Je bent een positief type en betrokken

 • ·     Je bent creatief en gaat voor een hoge kwaliteit en hygiëne.

 • ·     Werkdagen van 06.00 tot 14.00 uur

 • ·     Gasten uitchecken

 

En oh ja, hadden we het al gezegd? Op zondagen ben je al-tijd vrij, Lucky you ;)

bottom of page