top of page

Op 18 april is ons nieuwe Hotel Restaurant BAL in Echteld geopend. Dit is de tweede locatie van ons familiebedrijf wat in 1973 is opgericht.  We hebben de afgelopen maanden in het voormalig hotel van Balveren veel geklust en zijn nu helemaal klaar om van het vernieuwde Hotel Restaurant  een succes te maken. Onze ideeën zijn nog lang niet op en de vernieuwingen en uitbreidingen zijn dus ook nog lang niet klaar. Onze liefde voor nieuwe ideeën, concepten en onze gasten een unieke ervaring te geven is iets wat wij altijd zullen blijven doorzetten.

 Ontbijt/lunch-kok

Wat doen we zoal?

We zijn voornamelijk ingericht op a la carte, hotel en vergaderingen, voor de zomer hebben we een heerlijk uitgebreid terras. Om een beeld van BAL te krijgen (en van het proces van de sleuteloverdracht tot aan de opening) neem dan een kijkje op onze Instagram. 

Heb jij de ingrediënten die wij zoeken? En ben je met de ochtendgloren op je best? Shine je harder dan de opkomende zon? En ben je op korte termijn beschikbaar om met deze mix van happy-ingrediënten ons keuken team te komen versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De baan: 

  • Jij als Ontbijt/lunch Kok maakt het lekkerste ontbijt, van heerlijke broodjes tot aan een gebakken ei. Zo start elke dag voor onze gasten goed. 

  • Jij maakt bestellingen op aanvraag gereed. Ideaal voor de ultieme gastbeleving.

  • Jij treft voorbereidingen voor de collega’s die na jouw starten. Niet alleen de gasten zijn dus blij met jou, maar ook je collega’s. 

  • Jij houdt de voorraad goed bij. Zo kunnen jij en jouw collega’s altijd met verse producten werken.

  • Met jouw persoonlijkheid en voorkomen geef je gasten een welkom gevoel en verras je ze met je service op maat.

  • Je bent gek op koken en het bereiden van lekkere gerechten.

  • Je bent een positief type en betrokken

  • Je bent creatief en gaat voor een hoge kwaliteit en hygiëne.

Wie ben jij:
Wij zijn op zoek naar een ontbijt/lunch kok die bomvol creatieve energie zit en gemotiveerd is samen met het team voor een goed draaiende keuken te zorgen. Daarnaast betekent gastvrijheid voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gastend (ook de gasten met een ochtendhumeur) met een glimlach naar huis gaan.

Wat wij bieden: 
Je kunt je ontwikkelen in deze veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Daarnaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden en omdat ondernemen in ons DNA zit liggen er genoeg kansen, deze hoef je alleen nog maar te pakken.

En oh ja, op zondagen ben je al-tijd vrij, Lucky you ;)

brunch lunch buffet (11).JPG
betuwse lunch (7).JPG
brunch lunch buffet (7).JPG

Wordt jij hier nou heel warm van?

Neem dan contact op via annemarie@duikenburg.nl

of bel Annemarie Huibers 06 11897895

ontbijt kok.png
bottom of page