top of page
vorm2.png

22 JUNI

Beer & Burger avond

welkom bij
restaurant BAL! 

Uit eten bij ons moet een feest zijn. Een traktatie, verwennerij en feestelijke gelegenheid. Of je nu komt voor lunch, high tea of diner, we beloven dat we je in de watten leggen. Onze lunch en high tea zijn een ware traktatie, een verwennerij waar je blij van wordt. En wanneer de avond valt, nodigen we je uit voor een diner wat draait om shared dining.

Een gezellige manier om samen te genieten van overheerlijk eten. Verwacht kleine culinaire meesterwerkjes, elk met liefde en vakmanschap bereid. Onze keuken bruist van passie en creativiteit, waarbij we alleen de allerbeste seizoensproducten gebruiken om jou een onvergetelijke avond te bezorgen.

 

Of je nu met vrienden, familie, collega's of die ene speciale persoon bent, bij BAL word je altijd verwelkomd met een stralende glimlach. Onze warme en gastvrije sfeer zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Dus kom langs en ontspan, geniet en beleef in Echteld!

ben je met een groep van
 

10 personen of meer?

Vaderdag
bBQ box

Op zoek naar de perfecte manier om papa, opa of de stoere vaderfiguur in je leven te verwennen op Vaderdag? Zoek niet verder! Met onze Barbecue box is het zo gepiept om hem in de watten te leggen. Deze smakelijke box zit boordevol lekkernijen, genoeg voor twee personen om samen van te genieten.

FAVORI-Duikenburg-BALmei2024-44_edited.j

VADERDAG

BBQ BOX
voor 2 personen

€59,00

'Samen met mijn dochter genóten van een fantastische high tea! We werden ontzettend hartelijk ontvangen en er werd met veel aandacht met de gasten omgegaan. Pure verwennerij en echt eens andere gerechtjes dan die je normaal krijgt. Met heel veel oog voor detail gepresenteerd, alles huisgemaakt en overheerlijk! Een echte aanrader en we komen hier zeker nog eens terug!'

Wat gasten over ons zeggen...

- Petra via Google

lekker uit ei-ten met pasen?

bottom of page