top of page
FAVORI-BALEchteld-Beeldbanknovember2022-74.JPG
FAVORI-BALEchteld-Beeldbanknovember2022-70.JPG

Sinds april 2022 is Hotel Restaurant BAL in Echteld geopend. Na een periode van grondige renovatie zijn we lekker aan het bikkelen om er het gezelligste restaurant van de Betuwe van te maken. Onze ideeën zijn nog lang niet op en de vernieuwingen en uitbreidingen zijn dus ook nog lang niet klaar en daar hebben we jou bij nodig. Samen kunnen we alles maken! 

 

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige team? Lucky you, dat kan! Om ons team te komen versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers, die stressbestendig zijn, graag werken in een mix van jong en ervaren en wel van een uitdaging houden. 

Wordt jij hier nou heel warm van?

Neem dan contact op via annemarie@hotelrestaurantbal.nl

of bel Annemarie Huibers 06 11897895

FAVORI-BALEchteld-Beeldbanknovember2022-65.JPG
FAVORI-BALEchteld-Beeldbanknovember2022-145.JPG

souschef

Wat doen we zoal?​

We zijn voornamelijk ingericht op a la carte, hotel en vergaderingen, voor de zomer hebben we een heerlijk uitgebreid terras.

Om een beeld van BAL te krijgen, klik dan deze link om onze instagram te bekijken www.instagram.com/bal.echteld

En oh ja, zondagen ben je al-tijd vrij, Lucky you ;)

Wat ga je doen?​

Als sous chef ben je, samen met je team en chef, de bedenker van de gerechten. Je bent verantwoordelijk voor innovatieve, toegankelijke en herkenbare gerechten. Daaronder valt ook het coördineren van een zo efficiënt en effectief mogelijk bereidingsproces en het realiseren van een gezond inkooppercentage. Je streeft een hoog kwaliteitsniveau na, dat wel toegankelijk blijft voor een breed publiek. Je stuurt de gehele keukenbrigade aan en leidt hen, door zelf het goed voorbeeld te geven. Je motiveert je team op coachende wijze.

Wie ben jij?

  • Je bent gastgericht en streeft naar de hoogste gasttevredenheid.

  • Je bent collegiaal naar je team en collega's van andere afdelingen. Een teamplayer.

  • Je neemt initiatief, bent besluitvaardig, kunt delegeren en leidinggeven.
  • Je bent stressbestendig en bewaart in alle rust het overzicht in hectische situaties.

  • Je bent een meewerkend leidinggevende die je medewerkers coachend begeleid.

  • Je hebt een passie voor koken en bent creatief om regelmatig nieuwe gerechten te bedenken met streek- en seizoen producten, waarbij je je laat inspireren door nieuwe ontwikkelingen en trends.

  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheid gevoel.

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als sous chef kok in een bedrijf waar dagelijks meerdere partijen langs elkaar draaienJe hebt MBO 4 werkniveau (bij voorkeur aangevuld met SVH-leermeesterdiploma);

  • Je hebt HBO denkniveau

  • Je bent stressbestendig en bewaart in alle rust het overzicht in hectische situaties.

  • Je bent analytisch, doorziet snel knelpunten en gaat altijd oplossingsgericht te werk.

  • Je bent full-time beschikbaar.

Wat bieden wij?​

  • Je krijgt een afwisselende baan binnen een inspirerende en informele werkomgeving, waar je samen met gemotiveerde collega's, streeft naar succes en plezier op de werkvloer.

  • Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbreden en te verdiepen en waar nodig verdere scholing te volgen om jezelf te ontwikkelen.

  • Salaris conform je inzet

Herken je jezelf in bovenstaande profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdagende baan?

Solliciteer dan direct door een korte motivatiebrief met je curriculum vitae te sturen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarie Huisbers door te mailen naar annemarie@hotelrestaurantbal.nl of bel naar 0611897895

En oh ja, zondagen ben je al-tijd vrij, Lucky you ;)

bottom of page