wILDDINER
WILDDINER
Vrijdag 22 november + zaterdag 23 november
Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom en starten we de avond met een heerlijk aperitief.
De avond staat in het teken van wild en wordt begeleid door Erik Zaaijer, hobbyboer en jager. Erik neemt je mee in de fascinerende wereld van het jagen. Hij vertelt over de verschillende soorten wild die hij heeft geschoten en geeft een demonstratie in het uitbenen van wild. Het diner bestaat uit gerechten die zijn bereid met ingrediënten die kort daarvoor zijn geschoten, en elk gerecht heeft een uniek verhaal.
Tijdens het diner leer je waarom er gejaagd wordt, hoe jagers precies weten waar en wanneer ze mogen jagen, en of dit het hele jaar door kan. Erik beantwoordt ook vragen zoals: Wat is het nut van jagen? en Hoe dragen jagers bij aan de balans in de natuur?
Wat veel mensen niet weten, is dat jagers niet alleen wild benutten, maar ook bijdragen aan natuurbeheer. Ze spelen een belangrijke rol in het behoud van gezonde wildpopulaties door bijvoorbeeld biotopen aan te leggen en te onderhouden. In een tijd waarin het buitengebied steeds intensiever wordt gebruikt, is het werk van jagers belangrijker dan ooit.
Geniet van een avond vol culinaire verrassingen en boeiende verhalen. Reserveer snel jouw plek voor dit unieke 5-gangen wilddiner!
€74.50 per persoon | inclusief aperitief en exclusief wijnen & dranken
€74,5
p.p.
zaterdag 8 juni
inloop 17.00 uur / start diner 18.00 uur