top of page

Behoefte om even tot rust te komen

Hotel-restaurant BAL bevindt zich in de Betuwe. De Betuwe staat bekend als de fruittuin van Nederland. Er zijn hier heerlijke fiets- en wandelroutes lang de Waal en de Rijn, maar ook zijn er genoeg activiteiten te doen met kinderen. Voor meer informatie kunt u bij de receptie terecht!

Of het nou lente, zomer, herfst of winter is, elk seizoen kunt u er in de Betuwe op uittrekken; er is altijd wat te ontdekken!

Fiets- en wandel routes

Rondom Echteld bevinden zich erg veel wandelroutes. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk wandelen langs de Waal, door de omringende dorpjes en langs veel fruitgaarden.

Ook een leuke aanrader is het klompenpad, dat zijn wandelpaden die tussen zonsopgang en ondergang open zijn voor wandelaars die houden van rust en landschap. Een kleine tip, het klomenpad loopt lekkerder op schoenen dan op klompen! 

Dagje weg
 

Als het om uitjes gaat ligt BAL op de perfecte locatie. Om Echteld heen liggen verschillende leuke dorpjes. Dorpjes vol met Betuwse fruitgaarden, heerlijke fiets- en wandelroutes en kleine gezellige markten.

Denk met lekker weer aan kanoën, musea bezoeken, oude kastelen bezoeken of lekker een ijsje eten langs de waal. Dit is slechts op korte afstand van hotel BAL! Kijk voor meer info bij de receptie.  

illustratie website
illustratie website

Deel nu jouw foto's op Instagram of Facebook met de hashtag #balechteld!

aanraders in de buurt

Instagram icon
Facebook icon
bottom of page