top of page

STREEKDINER

DIV00528 kopie.png

€99

 

   p.p.

STREEKDINER

Inclusief 6 gangen menu, amuse, wijnen, tafelwater en overige drankjes. Het diner wordt afgesloten met koffie en friandises.

In de boomgaard achter ons restaurant koken wij met zoveel mogelijk lokale producten uit de Betuwe en het liefst met ingrediënten uit het seizoen.

 

Een heerlijk diner te midden van fruitbomen, in de prachtige boomgaard achter het pand van restaurant BAL. Neem plaats aan een lange tafel, compleet met warme dekentjes, en geniet van een culinaire reis met een 6-gangen diner, inclusief een verrukkelijke amuse om je smaakpapillen te prikkelen.

 

Onze gerechten zijn als een liefdesbrief aan de lokale smaken en seizoensgebonden ingrediënten, zoveel mogelijk uit de streek. Onder een sfeervolle stretchtent, in de buitenlucht, wordt de ambiance alleen maar knusser terwijl je samen met vrienden en familie geniet van het beste dat de Betuwe te bieden heeft.

 

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook nog eens gezellige muziek om je avond op te vrolijken, plus een slager die je alles vertelt over het uitbenen van vlees, en een fruitteler die je meeneemt in het hele proces, van boom tot bord. Een avond vol verrassingen en smaakvolle hoogtepunten!

FAVORI-OnTourenBAL87.JPG

zaterdag 8 juni

inloop 17.00 uur / start diner 18.00 uur

bottom of page