top of page
FAVORI-BALEchteld-Beeldbanknovember2022-75.JPG
FAVORI-BALEchteld-Beeldbanknovember2022-121.JPG

Sinds een jaar is Hotel Restaurant BAL in Echteld geopend. Na een periode van grondige renovatie zijn we lekker aan het bikkelen om er het gezelligste restaurant van de Betuwe van te maken. Onze ideeën zijn nog lang niet op en de vernieuwingen en uitbreidingen zijn dus ook nog lang niet klaar en daar hebben we jou bij nodig. Samen kunnen we alles maken! 

 

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige team? Lucky you, dat kan! Om ons team te komen versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers, die stressbestendig zijn, graag werken in een mix van jong en ervaren en wel van een uitdaging houden. 

Wordt jij hier nou heel warm van?

Neem dan contact op via annemarie@hotelrestaurantbal.nl

of bel Annemarie Huibers 06 11897895

Zelfstandig werkend kok

Je start je dag met een kop koffie en kijkt naar de bijzonderheden van de dag; lunch op de vergaderzalen, de a la carte lunch en / of het diner die je gaat bereiden voor onze gasten. Samen met het team ga je de taken verdelen waardoor de samenwerking vlekkeloos verloopt en jullie samen voor het beste resultaat gaan: tevreden gasten!

Wie ben jij: 

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die bomvol creatieve energie zit en gemotiveerd is samen met het team voor een goed draaiende keuken te zorgen. Daarnaast betekent gastvrijheid voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten met een glimlach naar huis gaan. 

  • Je hebt een koksopleiding

  • Je bent flexibel inzetbaar, ook in de avond en weekenden.        (Hoera, op zondag ben je altijd vrij!)

  • Je bent kwaliteit- en gastgericht

Wat bieden wij?

Allereerst, een goed salaris. Daarnaast kun jij je ontwikkelen in deze veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende hotel en restaurant met innovatie als drijfveer. Daarnaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden en omdat ondernemen in ons DNA zit liggen er genoeg kansen, deze hoef je alleen nog maar te pakken.

De baan:

  • Je bent bezig met het (voor)bereiden van gerechten volgens de recepturen

  • Je voert werkzaamheden uit als het bewaken en controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak en je zorgt voor de juiste uiterlijke presentatie

  • Je levert input voor de samenstelling en wijzigingen van de menu’s en methodes

  • Je ziet toe op de werkzaamheden van de leerling- en hulpkoks en geeft ze nodige instructies en begeleiding

 

En oh ja, hadden we het al gezegd? Op zondagen ben je al-tijd vrij, Lucky you ;)

bottom of page