top of page
vlak

Zelfstandig werkend kok

Op 18 april is ons nieuwe Hotel Restaurant BAL in Echteld geopend. Dit is de tweede locatie van ons familiebedrijf wat in 1973 is opgericht.  We hebben de afgelopen maanden in het voormalig hotel van Balveren veel geklust en zijn nu helemaal klaar om van het vernieuwde Hotel Restaurant  een succes te maken. Onze ideeën zijn nog lang niet op en de vernieuwingen en uitbreidingen zijn dus ook nog lang niet klaar. Onze liefde voor nieuwe ideeën, concepten en onze gasten een unieke ervaring te geven is iets wat wij altijd zullen blijven doorzetten.

Wat doen we zoal?

We zijn voornamelijk ingericht op a la carte, hotel en vergaderingen, voor de zomer hebben we een heerlijk uitgebreid terras.

Om een beeld van BAL te krijgen neem dan een kijkje op onze instagram.

Heb jij de ingrediënten die wij zoeken? En ben je op korte termijn beschikbaar om met deze ingrediënten ons keuken team te komen versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je start je dag met een kop koffie en kijkt naar de bijzonderheden van de dag; lunch op de vergaderzalen, een lunchbuffet en de standaard lunch, een diner of een catering op locatie die je gaat serveren voor onze gasten. Samen met het team ga je de taken verdelen waardoor de samenwerking vlekkeloos verloopt en jullie samen voor het beste resultaat gaan: tevreden gasten!

De baan: 

  • Je bent bezig met het (voor)bereiden van gerechten volgens de recepturen

  • Je voert werkzaamheden uit als het bewaken en controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak en je zorgt voor de juiste uiterlijke presentatie

  • Je levert input voor de samenstelling en wijzigingen van de menu’s en methodes

  • Je ziet toe op de werkzaamheden van de leerling- en hulpkoks en geeft ze nodige instructies en begeleiding

Wie ben jij: 
Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die bomvol creatieve energie zit en gemotiveerd is samen met het team voor een goed draaiende keuken te zorgen. Daarnaast betekent gastvrijheid voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten met een glimlach naar huis gaan.

En: 

Je hebt een koksopleiding
Je bent flexibel inzetbaar, ook in de avond en weekenden
Je bent kwaliteit – en gastgericht
Bovenal ben je enthousiast over je vak en weet je dit enthousiasme over te brengen op gasten en collega’s

Wat wij bieden: 
Je kunt je ontwikkelen in deze veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Daarnaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden en omdat ondernemen in ons DNA zit liggen er genoeg kansen, deze hoef je alleen nog maar te pakken.

En oh ja, op zondagen ben je al-tijd vrij, Lucky you ;)

kok2.png
favori
favori
favori

Wil je meer zien?

Wordt jij hier nou heel warm van?

Neem dan contact op via annemarie@duikenburg.nl

of bel Annemarie Huibers 06 11897895

bottom of page