top of page

Betuwse fietsrouteS

Elk jaar komen er talloze gasten speciaal naar de Betuwe, naar dit prachtige gebied voor een ontspannen fietstocht langs al dat natuurlijke schoon. En bij Hotel Restaurant BAL maken we het nog leuker met onze speciale fietsroute arrangementen. 

Je begint je dag bij ons met een heerlijk kopje koffie en iets lekkers om de energie op te laden. Daarna is het tijd om op pad te gaan met de fiets, door de schilderachtige Betuwe. Onderweg stop je op verschillende pittoreske plekjes en krijg je een smakelijke lunch mee, perfect om te genieten tussen de fruitbomen.

En als je wilt, kun je de dag in stijl afsluiten met een heerlijk diner bij ons in het restaurant. Of nog beter, waarom niet blijven slapen? Zo kun je zorgeloos genieten van een welverdiende nachtrust na een dag vol avontuur en natuurpracht.

FAVORI-Duikenburg-BALmei2024-33.JPG

Fietsarrangement 1

€34,50

 

p.p.

arrangement:

Ontvangst met koffie / thee en gebak

 

Lunch voor onderweg krijgt u mee: 
Diverse sandwiches / wrap / salade met asperge en ei / handfruit / candybar / sapje

fietsroute keuze uit 5 routes 

Koffie & gebak + lunch

parkeer uw auto gratis bij ons

FAVORI-Duikenburg-BALmei2024-37.JPG

Koffie & gebak + lunch + diner

arrangement:

Ontvangst met koffie / thee en gebak

 

Lunch voor onderweg krijgt u mee: 
Diverse sandwiches / wrap / salade met asperge en ei / handfruit / candybar / sapje

Shared verrassings diner - 3 gangen

exlusief drankjes

parkeer uw auto gratis bij ons

Fietsarrangement 2

fietsroute keuze uit 5 routes 

€79,50

 

p.p.

fietsroutEs

Bij BAL bieden we prachtige fietsroutes aan, met een uniek karakter en interessante stops. Wij werken met de app Routeplanner. Wanneer je deze download is dit je navigatie tijdens de fietsroute.

  1. Betuwse Bloesemroute - 45 km: Ontdek de prachtige Betuwse bloesem langs de oevers van de Waal en de Rijn tijdens deze schilderachtige route. Beginnend bij BAL naast het historische Kasteel Weijenburg. Onderweg kun je genieten van bezienswaardigheden zoals de passantenhaven van IJzendoorn en ambachtelijk schepijs bij Toms Boerenliefde. Een perfecte keuze om te genieten van de bloeiende Betuwse pracht.

  2. Verkorte Betuwse Bloesemroute - 33 km: Een verkorte versie van de Betuwse Bloesemroute, maar niet minder charmant. Beginnend bij BAL, leidt deze route je langs knooppunten zoals 50, 51, 52, 44 en 25, voordat je terugkeert naar het startpunt. Onderweg kun je hoogtepunten zoals de passantenhaven van IJzendoorn en lokale winkeltjes ontdekken. Een ideale optie voor een kortere, maar even plezierige fietstocht door de Betuwe.

  3. Fietsen langs weerszijde van de Waal - 48 km

  4. Rondje Betuwe langs Tiel & Buren - 48 km

   5. Betuwse Bloesem door Buren en Landgoed Mariënwaerdt - 65,2 km: Deze uitgebreide route neemt je mee op een ontdekkingsreis door Buren en het prachtige Landgoed Mariënwaerdt. Fiets langs schilderachtige dijken, zoals de Lingedijk en Appeldijk, en bewonder de kleurrijke bloesems die de lente aankondigen. Met hoogtepunten zoals idyllische landschappen en lokale lekkernijen om onderweg van te genieten, belooft deze route een onvergetelijk avontuur door het hart van de Betuwe.

Alle routes bieden een unieke kans om te genieten van het prachtige landschap en de rijke cultuur van de Betuwe. Dus pak je fiets en ontdek het beste van deze prachtige regio!

bottom of page